Buitenschoolse Opvang 4 - 12 jaar Baarn

Kleinschalige & landelijke BSO!

Is jouw kind tussen de 4 en 12 jaar? Bij Kids voor Kinderen komen kinderen na school écht thuis! Kleinschalig, huiselijk en héél véél buiten zijn onze belangrijkste kenmerken. We zijn geopend op maandag – dinsdag – donderdag en vrijdag.

Dé landelijke BSO / NSO in Baarn!

Marina en Kim staan iedere dag klaar voor de kinderen met een leuk en afwisselend activiteiten aanbod. We spelen heel veel buiten. Natuurlijk in onze eigen tuin en speelweide, maar we gaan er ook regelmatig op uit naar de bossen in en rondom Baarn.

De activiteiten van onze BSO zorgen ervoor dat je kind zich bij ons geen moment hoeft te vervelen. Iedere week doen we verschillende activiteiten met alle kids! En wil jouw kind even rustig ontspannen, lezen of een spelletje doen? Dan is daar alle gelegenheid voor! Kinderen kiezen uiteindelijk zelf wat ze willen doen. Het is tenslotte vrije tijd.

Wij halen jouw kind(eren) op met onze eigen Stints, ook wel de BSO-Bus genoemd. Er staat dus altijd een vertrouwd gezicht bij school voor je kind. Onze BSO haalt alleen kinderen op van de Amalia AstroschoolGaspard de ColignyKoningin Wilhelminaschool en de St. Aloysiusschool in Baarn.

Landelijk

Landelijk

We hebben een prachtige moestuin, kippetjes en een dierenweide met alpaca's! Kinderen helpen natuurlijk mee met de verzorging…

Thuiskomen

Thuiskomen

Dat vinden we heel erg belangrijk! Na een dag school even kletsen aan tafel met wat drinken en lekker vers fruit van de teler...

Indoor speelhal

Indoor speelhal

We houden van buiten spelen, maar soms regent het wel héél erg hard! Dan hebben we een enorme speelhal waar we zelfs kunnen voetballen…

Kom je een kijkje nemen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO in Baarn? Wij geven je graag een rondleiding zodat we je alles kunnen laten zien en al je vragen kunnen beantwoorden!