Over ons

Hoe het begon, hoe het is én hoe jij erbij kunt zijn!

Hoogwaardige kinderopvang – dát is waar het om draait bij Kids voor Kinderen!

Kids voor Kinderen is in 2001 gestart door ons. Na jarenlang in de zorg gewerkt te hebben, vonden we het tijd voor een nieuwe stap in onze carrière. We wilden graag een eigen kinderdagverblijf starten. In 2001 was dit nog erg lastig, de kinderopvang was nog geen volwaardige commerciële bedrijfstak. Dat maakte het lastig om een geschikt pand te vinden én om ons concept gefinancierd te krijgen. Eind 2002 zijn we in gesprek geraakt met de toenmalig directeur van een grote zorginstelling in Hilversum. Mede door zijn inzet is het ons gelukt het huidige pand aan de Albertus Perkstraat aan te kopen en er ons kinderdagverblijf te beginnen.

In de jaren erna veranderde er veel in de kinderopvang. De wet Kinderopvang veranderde de financieringsstructuur helemaal en legde de verantwoordelijk voor de financiering bij ouders neer. Kids voor Kinderen was inmiddels helemaal gevestigd in Hilversum.

We hebben in al die jaren een goede naam opgebouwd, iets waar we erg trots op zijn. Dit is natuurlijk mede te danken aan de betrokkenheid en inzet van onze medewerkers, waarvan sommigen vanaf het begin bij Kids voor Kinderen werken.

In 2010 hebben we onze vestiging in Baarn geopend. In tegenstelling tot Kids voor Kinderen in Hilversum is er een Baarn ook een kleine buitenschoolse opvang. In korte tijd en middenin de crisis, is deze vestiging uitgegroeid tot een begrip in Baarn en omgeving. We zijn met recht groot geworden door klein en betrokken te blijven. Korte lijnen en we willen het beste voor uw en onze kinderen!

Jeanine Rozenberg-Mensen & Bart Mensen
ouders van Lisa, Tijn, Bas & Jula.
founders Kids voor Kinderen Kinderopvang