Hilversum

Kinderopvang in Hilversum - Midden in de stad met kippetjes en moestuin!

Schrijf je in!

Je hoort meteen van ons, zodra we een plek voor je hebben!

Hoogwaardige kinderopvang in Hilversum

Wij nodigen jou van harte uit om een kijkje bij ons te komen nemen bij van Kids voor Kinderen locatie Hilversum! Ons kinderdagverblijf biedt opvang aan voor kindjes tussen de 0 en 4 jaar.

Onze prachtige, vrijstaande villa beschikt over een grote buitenspeelruimte waar de kinderen iedere dag buiten spelen. Naar buiten gaan en in de frisse lucht de natuur ontdekken staat bij ons centraal. Lekker bezig zijn in onze eigen moestuintjes of kijken of de kippetjes al een ei hebben gelegd!

Dit maakt het extra leuk in Hilversum

peuterspeelzaal-hilversum

Moestuintjes

Onze moestuintjes zorgen ervoor dat kinderen echt zien én proeven waar eten vandaan komt.

Ieder jaar gaan we samen met de peuters aan de slag met de moestuin. Samen zaaien en later oogsten is het leukste dat er is!

Verse aardbeien, courgettes, boontjes, mais en prachtige bloemen!

kosten-kinderopvang

Kippetjes in de tuin

Bij Kids voor Kinderen hebben we schattige kippetjes in de tuin. Samen met de kinderen zorgen we voor ze.

We geven ze eten en drinken en rapen bij de kippetjes de eitjes uit het hok.

Af en toe een gekookt eitje op brood.. dat is nou puur natuur. En daar houden wij van!

babyopvang hilversum

Babyspecialsten

Jouw baby is écht in goede handen! Onze ervaren en geschoolde babyspecialisten staan iedere dag voor jouw én je baby klaar.

Het welzijn van jouw baby wordt positief beïnvloed door de deskundigheid en het handelen van onze medewerkers. Dat is toch een fijn idee?

Horizontale groepen

Deze locatie heeft vier horizontale groepen: Twee babygroepen voor de kleintjes van 0 tot 2 jaar en twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Ook hebben wij extra ruimtes om leuke activiteiten te ondernemen. Zo kunnen de kinderen in de keuken gezonde receptjes bakken of koken, in de speelhal kunnen we in kleine groepjes activiteiten doen zoals yoga, samen (voor)lezen of in een klein groepje rustig spelen. Ook hebben wij op zolder nog een klein atelier waar we met een paar kinderen gezellig kunnen schilderen op de schildersezels.

Grote buitenruimte

De buitenspeelruimte bij ons kinderdagverblijf in Hilversum is uitdagend ingedeeld voor kinderen. Er zijn verschillende ondergronden gebruikt in onze tuin, zoals gras, bestrating en houtschors.

We hebben een mooie moestuin, een voetenpad en natuurlijk onze tamme kippetjes die we verzorgen. Kinderen kunnen hun fantasie kwijt in de gezellige houten speelhuisjes en hun energie kunnen ze kwijt op de trampoline of op 1 van de vele fietsjes. Voor iedere leeftijd is er volop speelplezier!

Ouder - app

Je krijgt toegang tot onze handige Kids voor Kinderen-app! Super handig en je bent altijd op de hoogte.

 • Foto’s van je kind
 • Verhaaltjes
 • Ruildag aanvragen
 • Extra dag aanvragen
 • Nieuws
 • …en nog veel meer!

Ik ben Sandra!

Ik ben Sandra en ik ben jouw aanspreekpunt voor Kids voor Kinderen in Hilversum. Als vestigingsmanager zorg ik samen met ons team voor een goede basis.

Ik geef je graag een rondleiding om kennis te maken én ik kan je alles vertellen over Kids voor Kinderen. Na de rondleiding heb je een goede indruk hoe we samen zorgen voor het allerbeste voor je kind. Wil je je kindje inschrijven? Klik hieronder op de blauwe knop! Zodra we een beschikbare plaats voor je hebben neem ik direct contact met je op.

Graag tot snel!

Sandra van den Heuvel
vestigingsmanager locatie Hilversum

 

Schrijf je in!

Een eerste indruk...

Hoe zit het met...?

Hier lees je onze tarieven en informatie over kinderopvangtoeslag. Ook kan je snel het inspectierapport van onze kinderopvang in Hilversum lezen.

KDV Hilversum / Baarn

v.a. €10,50 p/u

Hieronder een kort overzicht van de kosten. Bekijk de tariefkaart voor alle tarieven & opvangvormen.

 • Luiers en verzorgingsproducten
 • Vers fruit van de kwekerij
 • Broodmaaltijd, optie voor warme lunch

BSO Baarn

v.a. €9,73 p/u

Onze BSO is altijd inclusief vakantieopvang!

 • Incl. vers fruit, sap en snackje
 • Opgehaald van school
 • Kleine groep
 • Incl. vakantieopvang

GGD Inspectie

Ieder jaar worden we geïnspecteerd door de GGD. Zij controleren of onze opvang voldoet aan alle eisen. Je leest onze inspectierapporten op website Landelijk Register Kinderopvang.

Enkele speerpunten van een inspectie zijn:

 • Ons pedagogisch handelen
 • Welbevinden van de kinderen
 • Gezondheid- & Veiligheidsbeleid

Wil je erbij horen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen en wil je je kind graag inschrijven voor één van onze vestigingen? Schrijf je dan in bij Kids voor Kinderen! Zodra we een beschikbare plaats hebben voor je kind, nodigen wij je uit voor een rondleiding!