Baarn

Landelijke & Sfeervolle kinderopvang in Baarn

Ben je op zoek naar landelijke kinderopvang in Baarn?

Kids voor Kinderen locatie Baarn is landelijk gelegen aan de Oud-Eemnesserweg 5b. Omgeven door fruitbomen en weilanden en een uitzicht op de alpaca’s in onze wei is ons kinderdagverblijf echt uniek!

Buitenspelen én beleven vinden we bij Kids voor Kinderen heel erg belangrijk, kinderen kunnen iedere dag eindeloos nieuwe dingen ontdekken. De moestuinen, kippetjes en onze schattige alpaca’s maken het landleven helemaal compleet.

Dit maakt het extra leuk in Baarn

peuterspeelzaal-hilversum

Moestuintjes

Onze moestuintjes zorgen ervoor dat kinderen echt zien én proeven waar eten vandaan komt.

Ieder jaar gaan we samen met de peuters en de kids van de BSO aan de slag met de moestuin. Samen zaaien en later oogsten is het leukste dat er is!

Verse aardbeien, courgettes, boontjes, mais en prachtige bloemen!

Speelweide

In Baarn hebben we een mega-speelweide met een pannaveldje, trampoline, schaduwplekken en héél véél gras! Echt een fijne plek om samen met de kids te zijn.

Ook zijn er nog twee aparte tuinen. De één geschikt voor de baby’s en dreumesen en de ander voor de peuters met een heuse zandkeuken!

kinderopvang-baarn

Alpaca's & kippetjes!

Bij Kids voor Kinderen hebben we alpaca’s en kippetjes. Samen met de kinderen zorgen we voor ze. We geven ze eten en drinken en rapen bij de kippetjes de eitjes uit het hok. Af en toe een gekookt eitje op brood.. dat is nou puur natuur. En daar houden wij van!

Horizontale groepen

In Baarn hebben we vier horizontale groepen: Twee babygroepen voor de kleintjes van 0 tot 2 jaar en twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

De groepsruimten zijn hier natuurlijk volledig op ingericht.

Ook hebben we een extra woonkeuken, woonkamer en enorme speelhal. Dit zorgt ervoor dat we diverse activiteiten in verschillende ruimten kunnen laten plaatsvinden. Dit creëert veel rust en regelmaat voor de allerkleinsten en voor de oudere kinderen is er juist veel ruimte om te spelen!

BSO / NSO

Bij Kids voor Kinderen komen kinderen uit school écht thuis. Marina en Kim staan iedere dag klaar voor de kinderen met een leuk en afwisselend activiteiten aanbod. We spelen heel veel buiten. Natuurlijk in onze eigen tuin en speelweide, maar we gaan er ook regelmatig op uit naar de bossen in en rondom Baarn.

Wij halen jouw kind(eren) op met onze eigen Stints. Er staat dus altijd een vertrouwd gezicht bij school voor je kind. Onze BSO haalt alleen kinderen op van de Amalia AstroschoolGaspard de ColignyKoningin Wilhelminaschool en de St. Aloysiusschool in Baarn.

Onze indoor speelhal

Naast onze enorme speelweide en tuinen buiten hebben we ook een enorme indoor speelhal. Een heerlijk plek waar we een podium hebben, verkleedkleren, een atelierhoek, een bouwhoek en chillhoek voor de bso-kids en nog véél meer!

Echt een multifunctionele ruimte, die regelmatig gebruikt wordt. Ook geven we in de speelhal regelmatig kleine gym- en yogalesjes aan de kinderen.

Ouder - app

Je krijgt toegang tot onze handige Kids voor Kinderen-app! Super handig en je bent altijd op de hoogte.

 • Foto’s van je kind
 • Verhaaltjes
 • Ruildag aanvragen
 • Extra dag aanvragen
 • Nieuws
 • …en nog veel meer!

Ik ben Dianne!

Ik ben Dianne en ik ben jouw aanspreekpunt voor Kids voor Kinderen in Baarn. Als vestigingsmanager zorg ik samen met ons team voor een goede basis.

Ik geef je graag een rondleiding om kennis te maken én ik kan je alles vertellen over Kids voor Kinderen. Na de rondleiding heb je een goede indruk hoe we samen zorgen voor het allerbeste voor je kind. Via onze website kan je gemakkelijk een rondleiding aanvragen.

Graag tot snel!

 

Schrijf je in!

Een eerste indruk...

Hoe zit het met...?

Hier lees je onze tarieven en informatie over kinderopvangtoeslag. Ook kan je snel het inspectierapport van onze kinderopvang in Baarn lezen.

KDV Hilversum / Baarn

v.a. €10,50 p/u

Hieronder een kort overzicht van de kosten. Bekijk de tariefkaart voor alle tarieven & opvangvormen.

 • Luiers en verzorgingsproducten
 • Vers fruit van de kwekerij
 • Broodmaaltijd, optie voor warme lunch

BSO Baarn

v.a. €9,73 p/u

Onze BSO is altijd inclusief vakantieopvang!

 • Opgehaald van school
 • Incl. vers fruit, sap en snackje
 • Incl. vakantieopvang
 • Kleine groep

GGD Inspectie

Ieder jaar worden we geïnspecteerd door de GGD. Zij controleren of onze opvang voldoet aan alle eisen. Je leest onze inspectierapporten op website Landelijk Register Kinderopvang.

Enkele speerpunten van een inspectie zijn:

 • Ons pedagogisch handelen
 • Welbevinden van de kinderen
 • Gezondheid- & Veiligheidsbeleid

Wil je erbij horen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen en wil je je kind graag inschrijven voor één van onze vestigingen? Schrijf je dan in bij Kids voor Kinderen! Zodra we een beschikbare plaats hebben voor je kind, nodigen wij je uit voor een rondleiding!