Kinderopvangtoeslag berekenen

Binnen 1 minuut berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt!

Kids voor Kinderen biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in Baarn en Hilversum. Ben je benieuwd wat de netto kosten zijn bij ons? Gebruik dan onze handige rekentool om jouw kinderopvangtoeslag te berekenen! Houd je jaarinkomen en dat van je eventuele partner bij de hand. Deze gegevens vind je op jouw loonstrook, jaaropgaaf of opgaaf inkomstenbelasting.

Je kunt aan de berekening geen rechten ontlenen. Gebruik Chrome of Firefox voor een optimaal werkende tool.

Wil je handmatig berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag je kan krijgen? In de rekenvoorbeelden van de Belastingdienst lees je hoe je dat stap voor stap doet.

Wanneer je inkomen verandert kan dit gevolgen hebben voor je de kinderopvangtoeslag. In dat geval is het goed om dit door te geven aan de Belastingdienst. Via de link kan je ook antwoord vinden op anderen vragen, zoals kinderopvangtoeslag en werken als zzp’er.

Snapshots

Wil je erbij horen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen en wil je je kind graag inschrijven voor één van onze vestigingen? Schrijf je dan in bij Kids voor Kinderen! Zodra we een beschikbare plaats hebben voor je kind, nodigen wij je uit voor een rondleiding!