Kinderopvang 0-2 jaar Baarn

Hoogwaardige en liefdevolle kinderopvang door onze babyspecialisten!

Is jouw kindje tussen de 0 en 2 jaar? Bij Kids voor Kinderen omringen we jouw baby met alle warmte, geborgenheid en veiligheid die er is. Daardoor kan je met een gerust hart naar je werk of bijvoorbeeld een studie volgen. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30.

Onze babyopvang 0 – 2 jaar voor de allerkleinsten!

Ben jij op zoek naar een fijne, professionele kinderopvang in Baarn waar jouw kind in een groene, landelijke omgeving eindeloos nieuwe dingen kan ontdekken? Dan is Kids voor Kinderen een geschikte keuze voor ouders in Baarn en omgeving. De leeftijd van de kinderen in de babygroep varieert van 2 maanden tot 2 jaar. Onze pedagogisch medewerkers hebben heel veel ervaring en kennis van de ontwikkeling van baby’s en dreumesen en organiseren dagelijks leuke activiteiten voor uw kind op ons fijne kinderdagverblijf. Je kan altijd met jouw vragen bij hen terecht!

Daarnaast hebben we een dierenweide met schattige alpaca’s. De kinderen krijgen hier alle ruimte om in de buitenlucht de natuur te ontdekken! De combinatie van de prachtige, landelijke ligging van deze locatie en het uitzicht op de dieren in onze wei, maakt deze opvang super uniek.

Een kleine impressie...

Vaste gezichten

Vaste gezichten

Jouw kindje ziet steeds dezelfde vaste gezichten op de groep én heeft een eigen vaste mentor.

Spelen & Ontdekken

Spelen & Ontdekken

We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal afgestemd op iedere leeftijd.

Gezond slapen!

Gezond slapen!

Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen, dus heerlijk gezond!

Zin om erbij te horen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen en wil je je kind graag inschrijven voor één van onze vestigingen? Schrijf je dan in bij Kids voor Kinderen! Zodra we een beschikbare plaats hebben voor je kind, nodigen wij je uit voor een rondleiding!