Babyopvang 0-2 jaar Hilversum

Hoogwaardige en liefdevolle kinderopvang door onze babyspecialisten!

Is jouw kindje tussen de 0 en 2 jaar? Bij Kids voor Kinderen omringen we jouw baby met alle warmte, geborgenheid en veiligheid die er is. Daardoor kan je met een gerust hart naar je werk of bijvoorbeeld een studie volgen. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30.

Onze babyopvang 0 – 2 jaar voor de allerkleinsten!

Ben jij op zoek naar een fijne, professionele kinderopvang in Hilversum waar jouw kind in een groene, landelijke omgeving eindeloos nieuwe dingen kan ontdekken? Dan is Kids voor Kinderen een geschikte keuze voor ouders in Hilversum. In de groene omgeving van de villawijk Boomberg hebben wij een veilige plek gecreëerd waar uw kind heerlijk kan spelen samen met de andere kinderen. De leeftijd van de kinderen in de babygroep varieert van 2 maanden tot 2 jaar. Onze pedagogisch medewerkers hebben heel veel ervaring en kennis van de ontwikkeling van baby’s en dreumesen en organiseren dagelijks leuke activiteiten voor uw kind op ons fijne kinderdagverblijf. Je kan altijd met jouw vragen bij hen terecht!

  • Horizontale groepsindeling
  • Ieder kind heeft een mentor
  • Vaste gezichten voor je baby
  • Veiligheid & geborgenheid
Vaste gezichten

Vaste gezichten

Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep.

Spelen & Ontdekken

Spelen & Ontdekken

We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

Gezond slapen!

Gezond slapen!

Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen.

Zin om erbij te horen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen en wil je je kind graag inschrijven voor één van onze vestigingen? Schrijf je dan in bij Kids voor Kinderen! Zodra we een beschikbare plaats hebben voor je kind, nodigen wij je uit voor een rondleiding!