Peuteropvang 2-4 jaar Hilversum

Centrum Hilversum met kippetjes én moestuintjes!

Is jouw kind tussen de 2 en 4 jaar? Bij Kids voor Kinderen omringen we jouw peuter met alle warmte, geborgenheid en veiligheid die er is. Daardoor kan je met een gerust hart naar je werk of bijvoorbeeld een studie volgen. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30.

Onze peuteropvang waar jouw peuter vriendjes maakt!

De leeftijd van kinderen in de peuteropvang ligt tussen de twee en vier jaar. Ook voor peuters is een veilige, schone en fijne omgeving op het kinderdagverblijf erg belangrijk. Net als binnen spelen, buiten spelen, verhaaltjes en boekjes voorlezen. We spelen héél veel buiten in de grote tuin. Daar zijn ook de moestuintjes en de kippetjes.

  • Persoonlijke aandacht voor jouw kind
  • Vaste gezichten op de groep
  • Lekker veel buiten spelen!
  • Kippetjes en moestuin verzorgen
  • Leuke Peuter+ activiteiten
  • Warme overdracht basisschool

Wij bieden de kinderen bij Kids voor Kinderen een zo divers mogelijk activiteiten programma aan. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen iedere dag lekker naar buiten gaan. De tuin bied dan ook verschillende activiteiten zoals een speeltoestel, zandbak en veel los buitenspeelgoed.

Uniek in bij ons kinderdagverblijf in Hilversum zijn de moestuintjes en kippetjes in onze tuin. Deze worden iedere dag gevoerd en verzorgd door de kinderen. Kinderen beleven het buitenleven bij Kids voor Kinderen!

Een kleine impressie...

Vaste gezichten

Vaste gezichten

Jouw kind ziet steeds dezelfde gezichten op de groep.

Spelen & Ontdekken

Spelen & Ontdekken

We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

Buiten spelen !

Buiten spelen !

We spelen zo vaak als kan buiten in onze ruime tuin. En hoe leuk: Onze tamme kippetjes lopen hier gewoon rond!

Zin om erbij te horen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen en wil je je kind graag inschrijven voor één van onze vestigingen? Schrijf je dan in bij Kids voor Kinderen! Zodra we een beschikbare plaats hebben voor je kind, nodigen wij je uit voor een rondleiding!