Peuteropvang 2-4 jaar Hilversum

Centrum Hilversum met kippetjes én moestuintjes!

Is jouw kind tussen de 2 en 4 jaar? Bij Kids voor Kinderen omringen we jouw peuter met alle warmte, geborgenheid en veiligheid die er is. Daardoor kan je met een gerust hart naar je werk of bijvoorbeeld een studie volgen. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.30.

De peuteropvang waar 2 – 4 jarige samen groot worden!

De leeftijd van kinderen in de peuteropvang ligt tussen de twee en vier jaar. Ook voor peuters is een veilige, schone en fijne omgeving op het kinderdagverblijf erg belangrijk. Net als binnen spelen, buiten spelen, verhaaltjes en boekjes voorlezen. We spelen héél veel buiten in de grote tuin. Daar zijn ook de moestuintjes en de kippetjes.

  • Persoonlijke aandacht voor jouw kind
  • Vaste gezichten op de groep
  • Lekker veel buiten spelen!
  • Kippetjes en moestuin verzorgen
  • Leuke Peuter+ activiteiten
  • Warme overdracht basisschool

Wij bieden de kinderen bij Kids voor Kinderen een zo divers mogelijk activiteiten programma aan. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen iedere dag lekker naar buiten gaan. De tuin bied dan ook verschillende activiteiten zoals een speeltoestel, zandbak en veel los buitenspeelgoed.

Uniek in bij ons kinderdagverblijf in Hilversum zijn de moestuintjes en kippetjes in onze tuin. Deze worden iedere dag gevoerd en verzorgd door de kinderen. Kinderen beleven het buitenleven bij Kids voor Kinderen!

Het bedenken van ontwikkelingsgerichte activiteiten en thema’s kost veel tijd. Daarom werken we op alle groepen met de Activitheek van DoenKids. Dat scheelt tijd en we hebben steeds afwisselende activiteiten die afgestemd zijn op  de leeftijd van de kids in de groep.

Vaste gezichten

Vaste gezichten

Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep.

Spelen & Ontdekken

Spelen & Ontdekken

We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal.

Gezond slapen!

Gezond slapen!

Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen.

Geïnteresseerd?

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding op één van onze vestigingen.