Locatie Hilversum 035 - 6282515
Locatie Baarn 035 - 5430309

Kinderopvang 0-4 jaar Baarn

Landelijk met kippetjes én moestuintjes!

Ben je op zoek naar een sfeervolle en hoogwaardige kinderopvang in Baarn voor jouw kind? Kids voor Kinderen is landelijk gelegen aan de Oud-Eemnesserweg 5b.

De combinatie van de prachtige, landelijke ligging van deze locatie en het uitzicht op de dieren in onze wei, maakt deze opvang super uniek. Het is een zeer geschikte plek voor je kleintje tussen de 0 en 4 jaar, maar ook voor de oudere kinderen van 4 tot 12 jaar hebben wij genoeg te bieden.

Onze kinderopvang in Baarn heeft twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen hebben een grote buitenspeelruimte en een groot speelveld en een moestuin. De tuinen kunnen opgesplitst worden zodat alle kinderen veilig en op hun eigen niveau kunnen spelen.

Daarnaast hebben we een dierenweide met schattige alpaca’s. Ook hebben wij kipjes. De kinderen krijgen hier alle ruimte om in de buitenlucht de natuur te ontdekken! Binnen kunnen de kinderen gebruik maken van verschillende ruimte zo kunnen ze buiten hun groepsruimte ook gebruik maken van de keuken waar ze kunnen bakken of koken. Ook hebben we een grote speelhal waar ze al hun energie kwijt kunnen. Als de kinderen van de BSO er niet zijn kunnen de oudste kinderopvang kinderen leuke peuter + activiteiten doen in de ruimtes van de BSO.

Vaste gezichten

Vaste gezichten

Jouw kindje ziet steeds dezelfde gezichten op de groep én heeft een eigen vaste mentor.

Spelen & Ontdekken

Spelen & Ontdekken

We hebben véél en afwisselend speelgoed en ontwikkelingsmateriaal afgestemd op iedere leeftijd.

Gezond slapen!

Gezond slapen!

Jouw baby mag in een buitenbedje slapen als je dat wilt. Dat is net zoals slapen in een kinderwagen, dus heerlijk gezond!

Kom je een kijkje nemen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kids voor Kinderen in Baarn? Wij geven je graag een rondleiding zodat we je alles kunnen laten zien en al je vragen kunnen beantwoorden!